Tjener for hjemmebruk

Vi i LHJcomputers lager servere for hjemmebruk. Vi lager det ut i fra Raspberry Pi. For 5000,- får du en ferdig oppsatt server, enkel bruksanvisning og koblingsskjema, strømadapter, nettverkskabel (velg selv lengde inntil 10 meter), kabinett, 4 TB harddisk (partisjonert med maks 1 TB pr. partisjon)

Webinterface for å legge til brukere o.l. selv, du trenger ikke skjerm, du trenger heller ikke kunne en drøss med kommandoer, alt gjøres fra interface via vanlig nettside.

Har du trådløst nettverk hjemme, så må du opplyse hva nettverket heter og passordet og hvilken kryptering, da slipper du å slite, men anbefaler på det sterkeste å sette det opp på et kablet nettverk for både sikkerhet og for stabilitet.Passord blir generert fra en passordgenerator i utgangspunktet.Har du ønsket servernavn (tjenernavn) så er det lettere å få et helt ferdig produkt levert.Eksempel:
Servernavn: Minlagringserver
Fildeling vil da bli \\Minlagringserver

Garanti og reklamasjonsretten er 2 år.
(Ved feil og mangler som skyldes din egen feil dekkes, dessverre ikke f.eks, miste det i gulvet, søle mat og drikke, eller kjemikalier.)